BUNYOLS IOLANDA



INGREDIENTS:
2 paquets de pasta de full
2 pomes Golden (o de les que t’agradin)
200gr. formatge Philadelphia
Opcional:
Sucre llustre
Canyella en pols
 
ELABORACIÓ
Posem el formatge Philadelphia en un bol i el batrem una mica amb unes varilles o una forquilla
Pelem i tallem les pomes a trossets petis i els barregem amb el formatge.
Posem sobre el taulell una capa de pasta de full i hi distribuïm per sobre culleradetes de la barreja de formatge amb poma, hem de deixar separació entre elles.
Ho cobrim tot amb l’altra massa de pasta de full que tenim i ens quedaran com unes muntanyetes.
Amb els dits pressionarem per tot el voltant de cada muntanyeta, i amb un ganivet o un tallapizzes retallarem cada porció i anirem pressionant  bé amb els dits tot el voltant  per que quedin ben segellats

Posarem paper de forn en una safata distribuirem els nostres bunyols una mica separats i ho posarem al forn amb calor a dalt i a baix durant uns  8 minuts a 180 graus o fins que estiguin dauradets.

Aquesta és la recepta original que ens va compartir la Iolanda que queden fantàstics tal com veieu a la foto, però nosaltres us donem una altra opció de presentació que és:
          Abans d’enfornar podem pintar-los amb una mica d’ou batut per 
          que quedin més brillant i en treure’ls del forn els hi podem posar
          per sobre un polsim de sucre llustre i canyella en pols

D’una forma o altra,  segur que si els proveu de fer us quedaran boníssims !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada