INGREDIENTS:
2 paquets de
pasta de full
2 pomes
Golden (o de les que t’agradin)
200gr.
formatge Philadelphia
Opcional:
Sucre llustre
Canyella en
pols
ELABORACIÓ
Posem el
formatge Philadelphia en un bol i el batrem una mica amb unes varilles o una
forquilla
Pelem i
tallem les pomes a trossets petis i els barregem amb el formatge.
Posem sobre
el taulell una capa de pasta de full i hi distribuïm per sobre culleradetes de la barreja de formatge amb poma, hem de deixar separació
entre elles.
Ho cobrim tot amb l’altra massa de pasta de full que tenim i ens quedaran com unes
muntanyetes.
Amb els dits pressionarem per tot el voltant de cada muntanyeta, i amb un ganivet o un tallapizzes retallarem cada porció i anirem pressionant bé amb els dits tot el voltant per que quedin ben segellats
Posarem paper
de forn en una safata distribuirem els nostres bunyols una mica separats i ho posarem al forn amb calor a dalt i a baix durant uns 8 minuts a 180 graus o fins que estiguin dauradets.
Aquesta és
la recepta original que ens va compartir la Iolanda que queden fantàstics tal
com veieu a la foto, però nosaltres us donem una altra opció de presentació que
és:
Abans d’enfornar podem pintar-los amb
una mica d’ou batut per
que quedin més brillant i en treure’ls del forn els hi podem posar
per sobre un
polsim de sucre llustre i canyella en pols
D’una forma
o altra, segur que si els proveu de fer
us quedaran boníssims !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada