BROWNIE AL MICROONES (o forn convencional)

INGREDIENTS

200gr, de farina d'ametlla
100 gr. de sucre
125 gr. de xocolata negra
1 got de llet 
1 sobre de llevat quimic
3 clares d'ou
1 grapat d'anous

ELABORACIÓ

Posarem en un bol les 3 clares amb una miqueta de sal i les muntarem a punt de neu, les reservem.
En un altre bol posem la farina d'ametlla, el sucre, la llet i el llevat, ho barregem bé. Fonem la
xocolata i l'afegim a la barreja anterior, barregem bé, afegim poc a poc les clares i les barregem amb una espàtula amb moviments suaus de dalt a baix, anem posant tots les clares fins que estigui tot ben integrat. Afegim les anous a tallades a trossos

Untem amb mantega un motllo que pugui anar al microones, folrem el fons del motllo amb un paper de forn, ho posem al micro a màxima potència uns 7 minuts, ho treiem punxem amb un escuradents si surt net ja està llest, si l'escuradents surt brut tornem a posar el brownie 2 o 3 minuts més.

La cocció també la podeu fer en un forn convencional aleshores el posarem a 180º uns 35 minuts.

Més fàcil i ràpid impossible,
Que vagi de gust!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada