BUNYOLS DE VENT (fets al airfryer)

INGREDIENTS:
150 ml. llet
80gr. mantega
120gr. de farina
3 ous mida M
2 culleradetes de sucre
1 polsim de sal
Per arrebossar:
Anis (opcional)
barreja sucre i canyella en pols 
ELABORACIÓ
Posar a bullir la llet, la mantega, el sucre i la sal, deixeu que comenci a bullir i apagueu el foc. Enseguida tirar-hi tota la farina de cop, i remenar fort amb una espatula o cullera fins que no quedin grumolls. Deixar refredar 5 minuts.
Afegir a la massa els ous, un per un, important no posar un ou fins que l'anterior estigui ben integrat, veuras que quan poses l'ou la massa queda extranya, no passa res ves remenant fins que torni a tenir una consistencia normal.
Posa la massa en una màniga pastissera i en un paper de forn ves fent muntanyetes una mica separadesA amb una cullera mullada amb oli aixafa la punxeta que  queda en fer la muntanyeta.

Posa-ho a la airfryer a 200 graus 15 minuts. Quan treguis els bunyols ruixals amb una mica d'anis i arrebosa'ls amb el sucre i la canyella.

A disfrutar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada