CINAMON ROLLS ràpids - Espirals de canyella

INGREDIENTS per 15 unitats
Per fer la massa
145 gr. de farina de rebosteria
200 gr. de farina de força
7 gr. de llevat sec
50 gr. de sucre
25 gr. de mantega
1 ou L
60 ml de llet
120 ml. d'aigua
5 gr. de sal
Per fer el farcit
60 gr. de mantega pomada
80 gr. de sucre moreno
10 gr. de canyella en pols
5 ml. d'essència de vainilla
Per la cobertura
60 ml. d'aigua
40gr. de sucre glas

ELABORACIÓ

Escalfem el forn a 90 graus
Barrejar en un bol tots els ingredients per fer la massa ho podem fer a mà o amb la màquina, hem d'amassar bé fins tenir una massa homogènia, elàstica i una mica enganxosa
1
1  

Tapa el bol amb film de plàstic i deixa reposar uns 5 minuts.
Prepara el farcit.
En un bol posa la mantega pomada, (si cal dona-li un toc de microones per tal que estigui ben tova però no desfeta) la canyella i el sucre moreno barreja-ho fins que tot estigui ben integrat.
Agafem la massa que ja haurà pujat una mica, enfarinem bé la superfície a treballar, hi posem la massa i l'estirem amb el curró fins tenir una peça d' aproximadament 40x20cm.
escampem per tota la superfície la barreja de mantega, canyella i sucre.
comencem a enrotllar la massa, i després tallem el rulo que hem fet en porcions de 2 cm. aprox de gruix. Folrem una safata amb paper de forn i anem posant les espirals que hem tallat una mica separades entre si, per que després creixeran.

Apaguem el forn, tapem la safata amb paper d'alumini hi la deixem 25 minuts dins el forn apagat, així llevaran una mica
Treure del forn i tornar-lo a encendre a 190 graus, tornar a posar la safata dins sense el paper d'alumini i deixar coure uns 25 minuts o fins que veiem que estan daurats, treure del forn deixar refredar una mica i pintar-los amb el glacejat de sucre



1 comentari: