GALETES ESPECIADES




INGREDIENTS
225 gr. de farina
165 gr. de sucre moreno
150 gr de mantega
1 rovell d'ou
1 culleradetes de gingebre mòlt
1 culleradeta de canyella molta
1/2 culleradeta de cardamom mòlt
1/2 culleradeta de clau mòlt
1 taronja (només la pell rallada)
1 cullerada de mel

ELABORACIÓ


Posar en un bol la farina i la mantega a temperatura ambient, treballar-ho amb els dits fins tenir una consistència de terra, afegir el sucre, totes les espècies, i la pell de la taronja, treballar-ho un mica i afegir la mel i el rovell de l'ou, treballar fins tenir una massa homogènia. Tapar la massa amb paper film i posar a la nevera uns 30 minuts.

Passat aquest temps estirar la massa fins  a tenir un gruix de 3 o 4 mil·límetres tallar les galetes amb un talla-pastes posar a la safata del forn

Pe-escalfar el forn a 180 graus i fornejar les galetes uns 10 minuts o fins que comencin a tenir un color daurat. En treure-les del forn estaran toves, deixar-les refredar sense tocar, un cop fredes decorar-les amb sucre glas.

1 comentari: