TATÍN DE VERDURES


INGREDIENTS
4 tomàquets vermells
1 albergínia no massa gruixuda
100 gr. de formatge de cabra
1 paquet de pasta brisa
oli
herbes provençals

ELABORACIÓ

Folrarem el fons del motllo amb paper de forn, pintem el paper i les parets del motllo amb oli, i a continuació hi escampem unes herbes provençals,

Tallem el tomàquet i l’albergínia a rodanxes fines, intentem que siguin més o menys de la mateixa mida, i les anem col·locant alternades i una mica sobreposades entre elles, comencem fent la rotllana de fora i després las de dins fins que ens quedi tot ben cobert.

Esmicolem el formatge i el repartim  per sobre les verdures, ho tapem tot
amb la pasta brisa i hi fem uns foradets per que surti el vapor, la pasta de les vores del motllo l’empenyerem cap a dins.
Ho posarem al forn que el tindrem preescalfat a 180 graus, hi ho deixarem uns 30 /35 minuts o fins que la massa estigui daurada.

Deixem refredar i amb molt de compte donem la volta a la Tatín, com si fos una truita.

Et voilà!  Cap a taula,  que està més bona una mica tèbia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada