SALTEJAT DE LLAGOSTINS AMB ESPÀRREGS



INGREDIENTS ( Per a 5 persones):
  • 250gr de llagostins
  • 1 ceba petita
  • 1 pastanaga
  • 1 dent d'all
  • 1 manat d´espàrregs verds
  • 1 cullerada de salsa d´ostres
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 Polsi de sal
  • 2 cullerades d´oli vegetal 
PREPARACIÓ:
  1. Piquem l´all i la ceba en daus, la pastanaga en rodanxes, els espàrrecs en trossos d´uns 2 cm i rentem bé els llagostins, deixant només la cua. 
  2. En un pot, fem bullir aigua amb una mica de sal i un rajolí d´oli. Afegim la pastanaga i els espàrrecs i els escaldem durant 3 minuts.
  3. Mentrestant sofregim en una paella l´all, els llagostins i la ceba.
  4. Quan els llagostins comencin a canviar de color i afegim els espàrrecs i la pastanaga que havíem escaldat.
  5. Afegim el sucre, la salsa de soja, la salsa d'ostres.
  6. Continuem removent uns minuts per acabar de cuinar les verdures i aconseguir que es barregin bé tots els ingredients i sabors.  I el nostre barrejat estarà enllestit per servir.   
  • També tenim l´opció d´afergir una tassa d´arròs tipus           " jazmín ", és un arròs de gra llarg de sabor i aroma característics, i es pot trobar fàcilment en comerços locals.
        Bon profit!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada