INGREDIENTS ( Per a 5 persones):
- 250gr de llagostins
- 1 ceba petita
- 1 pastanaga
- 1 dent d'all
- 1 manat d´espàrregs verds
- 1 cullerada de salsa d´ostres
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 culleradeta de sucre
- 1 Polsi de sal
- 2 cullerades d´oli vegetal
- Piquem l´all i la ceba en daus, la pastanaga en rodanxes, els espàrrecs en trossos d´uns 2 cm i rentem bé els llagostins, deixant només la cua.
- En un pot, fem bullir aigua amb una mica de sal i un rajolí d´oli. Afegim la pastanaga i els espàrrecs i els escaldem durant 3 minuts.
- Mentrestant sofregim en una paella l´all, els llagostins i la ceba.
- Quan els llagostins comencin a canviar de color i afegim els espàrrecs i la pastanaga que havíem escaldat.
- Afegim el sucre, la salsa de soja, la salsa d'ostres.
- Continuem removent uns minuts per acabar de cuinar les verdures i aconseguir que es barregin bé tots els ingredients i sabors. I el nostre barrejat estarà enllestit per servir.
- També tenim l´opció d´afergir una tassa d´arròs tipus " jazmín ", és un arròs de gra llarg de sabor i aroma característics, i es pot trobar fàcilment en comerços locals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada