Espai gastronòmic de Las Pacas, amb moltes receptes, trucs i consells de cuina i salut. Amb informació d'activitats varies, festes, cursos, trobades...
BOMBONS DE SOBRASSADA I BRIE
INGREDIENTS
100gr. de sobrassada
1 cullerada de mel
4 o 5 galetes salades tipus "Tuc"
1/2 tarrina de formatge mascarpone
100 gr aprox de formatge brie
1 fulla de gelatina
50 gr. de festucs o anous
ELABORACIÓ
Picar les galetes, han de quedar com si fos un pa rallat gruixut
Barrejar la sobrassada, la mel i les galetes fins que ens quedi una massa compacta,
fer unes boletes no gaire grans i posar-les al congelador una estona
Posem la gelatina en un bol amb aigua per hidratar-la i la reservem.
Agafem un pot i escalfem el formatge brie i el mascarpone fins que es fonguin bé, sense deixar de
remenar i vigilant per que es crema amb facilitat .
Escorrem la gelatina i la barregem amb els formatges fins que es estigui ben desfeta.
Banyem en aquesta barreja les boles de sobrassada congelades les posem en una safata amb paper de forn i hi posem per sobre anous o festucs picats, ho guardem a la nevera fins el moment de servir
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada