BISBALENC

El Bisbalenc és un postres dolç típic de la Bisbal de l’Empordà.




INGREDIENTES:
200 gr. de cabell d’àngel 
Planxa de pasta de full rectangular
1 ou batut
100 gr. de pinyons
200 gr. de sucre

ELABORACIÓ:


Preparem tots els ingredients.
Començarem hidratant els pinyons. Els posarem en un bol d’aigua durant uns 15 minuts aproximadament, perquè no se’ns cremin al posar-los al forn.
Esteneu la pasta de full sobre un paper de forn. Punxeu-la una mica per tota la part central on hi estendreu el cabell d’àngel.
Tanqueu la pasta de full sobre si mateixa i doneu li la volta per tal d’amagar els plecs.
Ho pintem amb l’ou batut, tirem els pinyons per sobre i després el sucre.
- Precalentem el forn a 180º.
- Introduiu la masa al forn i la dexeu coure fins que estigui daurada (de 15’ a 20’ aprox.)
El deixeu refredar i ja el podeu servir.

Notes:
Podeu utilizar atmella laminada en comptes de pinyons
Podeu donar-hi un toc personal si afegiu unes preses de xocolata a sobre del cabell d’angel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada