CHEESCAKE DE LLIMONA sense forn

INGREDIENTS
Pel pastis
200 gr. Galetes tipo "digestive"
80 gr. Mantega
250gr formatge mascarpone
200 ml de nata per muntar
3 fulles de gelatina neutre
2 llimones
100gr de sucre

 Per la cobertura
2 llimones
50 ml d'aigua
50 gr de sucre
1 fulla de gelatina
Opcional per decorar
Llimona confitada
Fulles de menta

ELABORACIÓ
Treurem la mantega de la nevera una estona abans per que s'estovi.


Forrerem amb paper de forn la base d'un motllo desmuntable. Tallarem una tira del paper per forrar també les parets del motllo.
Triturarem bé les galetes i amb les mans les barrejarem amb la mantega, ho,posarem al fons del motllo i homrepartirem per tota la base apretant amb els dits per que quedi una base llisa. Ho,posarem a la nevera.
Muntarem la nata hi la deixarem a la nevera.
En un pot posarem el suc de les 2 llimones, el sucre i el formatge, ho posarem al foc i remenarem fins que el formatge estigui ben desfet itinguem una crema fina.
Posaren les fulles de gelatina a remull amb aigua uns minuts despres les escorrem imles incorporem a la crema i ho remenem bé fins que estiguin disoltes.
Agafem la nata i l'anem afegint poc a poc a la crema de formatge inremenem amb cura fins que tot estigui ben integrat.
Treurem el motllo de la nevera, hi abocarem la crema i ho tornarem a posar a la nevera un parell d'hores o fins que estigui quallat.
Per fer la cobertura posarem el suc de les 2 llimones, l'aigua i el sucre a escalfar, poserem a remull la fulla de gelatina.
Quan el sucre estigui disolt apaguem el foc i hi afegim la gelatina escorreguda i remenem fins que estigui ben disolta. Deixem refredar uns minuts.
Treurem el pastis de la nevera, ha d'estar ben quallat, i hi abocaren el suc de llimona que hem preparat, hi posarem la decoració que volguem, i ho tornarem a posar a la nevera 2 o 3 hores més
Desmotllem per servir i...bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada