Espai gastronòmic de Las Pacas, amb moltes receptes, trucs i consells de cuina i salut. Amb informació d'activitats varies, festes, cursos, trobades...
CONILL AMB ESCABETX
INGREDIENTS
1 conill tallat a trossos
2 pastanagues mitjanes
2 cebes grans
6 grans d'all
Un grapat de pebre negre amb gra
1 cullerada de postres de pimenton vermell
Unes branques de romani
2 fulles de llorer
1 got de vi blanc
1 got de vinagre blanc
1 got d'aigua
Oli
Sal
ELABORACIÓ
Posem al foc una cassola amb un bon raig d'oli, que cobreixi bé el fons.
Salem el conill i el posem a la cassola fins que tingui un color ben dauradet, traiem els trossos i els
reservem. Mentre anem tallem les cebes en llunes no molt fines, pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes, no pelem els alls només el hi donem un cop per que s'obrin una mica.
En el mateix oli on hem fregit el conill posarem les verdures preparades i els alls,les salarem i les deixarem a foc mig/baix que vagin fent. Hi afegirem els grans de pebre, el llorer i el romaní.
quan la ceba estigui transparent hi afegirem una cullerada de pimenton vermell, remenarem bé hi en seguida hi afegirem el conill, i el vi blanc deixarem reduir uns minuts per que s'evapori l'alcohol i a continuació hi afegim el vinagre, tornem a deixar reduir uns minuts i afegirem l'aigua.
Ho deixem que vagi coent destapat i a foc baix uns 25/30 minuts, fins que el líquid hagi desaparegut i ens quedi un escabetx untuós i brillant.
Si el deixem reposar 24h. encara estarà més bo.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada