Avui he fet aquesta recepta amb trossets de beicon, però si ho preferiu el podeu substituir per trossets de pernil salat, en aquest cas el pernil no cal passar-lo per la paella, només afegir-lo als ous batuts.
INGREDIENTS
1 Coliflor petita
6 ous
100 ml. de llet
150gr. de beicon
50gr. de formatge rallat
ELABORACIÓ
Separem els arbrets de la coliflor i els bullim amb aigua i una mica de sal durant uns 10 minuts. ho colem i ho reservem dins del colador per tal que deixi anar tota l'aigua.
En una paella ben calenta i sense oli, passarem els trocets de beicon fins que estiguin ben dauradets, els traiem de l'oli que hauran deixat anar i els reservem.
En un bol posem els ous i la llet, ho salpebrem i ho batim bé, hi afegim el formatge rallat, el beicon i la coliflor i ho barregem bé.
Untem amb una mica de mantega el fons i les parets d'un motlle, jo he utilitzat el típic motlle allargat , aboqueu a dins la barreja que hem preparat.
Tapem el motllo amb paper d'alumini i ho posem al bany Maria, a mitja alçada del forn a 190º i amb el foc de baix, durant aprox.30 minuts, passat aquests temps traurem el paper d'alumini i el deixarem coure uns 15 minuts més.
Deixem refredar, desmotllem i ja el podem servir, fred o tebi amb una amanida, o amb una mica de salsa de tomàquet.
Tot i la mala fama de la coliflor, feta així té un gust molt suau i està boníssima!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada