INGREDIENTS
250 ml. d'aigua
125gr de farina
100 gr. de mantega
3 ous
un polsim de sal
oli d'oliva suau per fregir
100gr. de sucre
1 culleradeta de canyella
ELABORACIÓ
En un pot posem l'aigua a bullir amb la mantega, quan arrenqui el bull ho retirem del foc i afegim de cop la farina amb el polsim de sal, ho remenem tot bé amb una cullera de fusta, fins que estigui la farina ben integrada i no quedin grumolls.
Afegim els ous sencers d'un en un. Al principi de posar els ous veureu que sembla que no es puguin integrar a la massa, però si anem remenant veureu com finalment s'acaba barrejant tot bé, no poseu el següent ou fins que l'anterior estigui ben integrat.
Posar en una paella força oli, quan estigui calent hi anem posant amb una cullereta boletes de massa.
S'inflaran i elles soles el giren, quan estiguin dauradetes per tots costats les traiem i les posem sobre paper absorbent.
En un plat posarem el sucre i la canyella i arrebossarem els bunyols i ja estan llestos
Que aprofiti!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada