BUNYOLS DE VENT


 INGREDIENTS

250 ml. d'aigua

125gr de farina

100 gr. de mantega

3 ous

un polsim de sal

oli d'oliva suau per fregir

100gr. de sucre

1 culleradeta de canyella

ELABORACIÓ

En un pot posem l'aigua a bullir amb la mantega, quan arrenqui el bull ho retirem del foc i afegim de cop la farina amb el polsim de sal, ho remenem tot bé amb una cullera de fusta, fins que estigui la farina ben integrada i no quedin grumolls.

Afegim els ous sencers d'un en un. Al principi de posar els ous veureu que sembla que no es puguin integrar a la massa, però si anem remenant veureu com finalment s'acaba barrejant tot bé, no poseu el següent ou fins que l'anterior estigui ben integrat.

Posar en una paella força oli, quan estigui calent hi anem posant amb una cullereta boletes de massa.

S'inflaran i elles soles el giren, quan estiguin dauradetes per tots costats les traiem i les posem sobre paper absorbent.

En un plat posarem el sucre i la canyella i arrebossarem els bunyols i ja estan llestos

Que aprofiti!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada