PIZZA DELLA MAMMA MAITE

INGREDIENTS
400gr. de farina
2 gots d'aigua
1 sobre de llevat de panderos deshidratat
Sal
Sucre
3 o 4 cullerades soperes d'oli

ELABORACIÓ
Aquesta és una massa diferent, tant que la recpta dona estanya i tot, però és molt fàcil de fer i el rsultat és una pizza gruixudeta i flonja, semblant a una focaccia. 
Va! Anem per feina.
En un bol gran posem junts tots els ingredients i amb una forquilla ho anem barrejant bé fins tenir una barreja homogènia i sense grumolls.
Ara la deixem reposar un parell d'hores per que el llevat treballi.
Agafem una safata de forn i la pintem amb força oli, aboquem amb cura la massa a la safata, ens mullem bé les mans amb oli i amb les puntes dels dits estenem bé la massa per que cobreixi la safata.
Atenció, la massa és moooooolt enganxosa, intenteu tocar-la poc i sempre amb els dits ben mullats d'oli.
Ja ho tenim ara poseu-hi a sobre el que volgueu, jo hi he posat verduretes, mozzarela i anxoves.
Només quedarà posar-la al forn, foc a dalt i a baix a 180 graus uns 30 minuts
E...buon appetito!!!

Ah! I si voleu donar un extra de gust a la massa afegiu a la barreja 1 cullerada d'olivada negra, o un grapat d'olives picadetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada