GALETES DE GORGONZOLA I ANOUS

INGREDIENTS
100gr. Formatge gorgonzola
90gr de mantega
120gr. farina
Un grapat d'anous
1 ou
Amb aquestes mesures surten unes 25 galetes de 3x3cm. aproxomadament.

ELABORACIÓ
Tindrem la mantega ben freda de la nevera la tallarem a daus i l'afegirem a la farina, tallarem a daus el formatge i l'afegirem també a la farina, ho treballarem amb lrs mans finns tenir una textura com de migas. No s'ha d'amassar gaire sinó la consistència de la galeta no serà bona. 
Posar "les migues" en una bosa de plàstic i aplanar-ho amb el curró fins tenir un gruix de 1/2 cm.aprox. posar al congelador uns minuts.
Mentre encendre el forn a dalt i baix a 180°
Batre una mica l'ou i tallar els anous a trossos no gaire petits
Treure la massa de la nevera i tallar-la a quadrats d'aprox 3x3 posar-los sobre paper de forn a la safata, pintar-los amb ou i posar uns trocets d'anous apretem una mica per que es quedin clavats.
Posem al forn un 10/12 minuts.
Deixem refredar i ja estan llestes.
Atenció al manipular-les tenen una textura delicada que es trenca amb facilitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada