INGREDIENTS:
100 gr. de
sucre moreno
100gr. d’oli
de girasol
2 cullerades
de mel o xarop d’atzavara
250 gr. de
farina
1 ou
1
culleradeta de llevat (tipus Royal)
1
culleradeta de canyella en pols
1 taronja
Sal
ELABORACIÓ
Posar en un
bol l’oli, el sucre, la mel i l’ou i remenar bé amb unes varilles fins tenir una
barreja homogènia,
Tamisar la
farina amb el llevat, la canyella i un polsim de sal i incorporar-ho tot a la
barreja del sucre,
Barrejar-ho
bé fins que tot quedi ben incorporat.
Ratllar la
pell de la taronja i incorporar-la a la massa, tapar el bol amb un drap i
deixar reposar a la nevera uns 30
minuts per que agafi cos.
Encendre el
forn a 180 graus. Preparar una safata amb un paper de forn i posar boletes, no gaire grans, de massa,
poseu-les separades. Enfornem uns 10 minuts o fins que estiguin dauradetes, les traiem del forn i les
deixarem refredar a sobre d’una reixeta així es refredaran igual per dalt que
per baix i quedaran cruixents
per tot arreu.
Amb un bon cafè
o el vostre tè preferit, no podreu parar de menjar-ne
Nota: podeu posar-hi les especies que vulgueu o afegir-hi trossets de xocolata, coco, el que més us agradi aneu variant així amb la mateixa recepta base de galeta, podeu fer-ne mil de diferents
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada