GALETES SENSE MANTEGA



INGREDIENTS:
100 gr. de sucre moreno
100gr. d’oli de girasol
2 cullerades de mel o xarop d’atzavara
250 gr. de farina
1 ou
1 culleradeta de llevat (tipus Royal)
1 culleradeta de canyella en pols
1 taronja
Sal

ELABORACIÓ

Posar en un bol l’oli, el sucre, la mel i l’ou i remenar bé amb unes varilles fins tenir una barreja homogènia,
Tamisar la farina amb el llevat, la canyella i un polsim de sal i incorporar-ho tot a la barreja del sucre,
Barrejar-ho bé fins que tot quedi ben incorporat.
Ratllar la pell de la taronja i incorporar-la a la massa, tapar el bol amb un drap i deixar reposar a la nevera uns 30 minuts  per que agafi cos.

Encendre el forn a 180 graus. Preparar una safata amb un paper  de forn i posar boletes,  no gaire grans, de massa, poseu-les separades. Enfornem uns 10 minuts o fins que estiguin dauradetes,  les traiem del forn i les deixarem refredar a sobre d’una reixeta així es refredaran igual per dalt que per baix i quedaran cruixents per tot arreu.

Amb un bon cafè o el vostre tè preferit, no podreu parar de menjar-ne


Nota: podeu posar-hi les especies que vulgueu o afegir-hi trossets de xocolata, coco, el que més us agradi aneu variant així amb la mateixa recepta base de galeta, podeu fer-ne mil de diferents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada