INGREDIENTS:
Pel flam:
· 6 ous
· 150g de
sucre
· 6 taronges
Pel caramel:
· 100g de
sucre
· 1
culleradeta d’aigua
· Suc de
llimona
ELABORACIÓ
En un cassó,
fer un caramel amb el sucre, un rajolí d’aigua i unes gotes de llimona, ho
posarem al foc que el sucre es vagi fonent sense remenar, fins que agafi el
típic color ambarí, retirar del foc i repartir-ho pel fons del motllo.
A
continuació, barrejar els ous amb el sucre, afegir el suc de taronja i
barrejar. Colar i afegir, si es vol, la ratlladura de dues taronges. Omplir el
motllo amb la barrejar i coure’l al bany
Maria al forn a 170º durant 45 minuts aprox.
( punxeu-lo
amb un escuradents si surt net és que ja està).
Deixar
refredar, desemmotllar i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada