FLAM DE TARONJA


INGREDIENTS:
Pel flam:
· 6 ous
· 150g de sucre
· 6 taronges

Pel caramel:
· 100g de sucre
· 1 culleradeta d’aigua
· Suc de llimona

ELABORACIÓ

En un cassó, fer un caramel amb el sucre, un rajolí d’aigua i unes gotes de llimona, ho posarem al foc que el sucre es vagi fonent sense remenar, fins que agafi el típic color ambarí, retirar del foc i repartir-ho pel fons del motllo.
A continuació, barrejar els ous amb el sucre, afegir el suc de taronja i barrejar. Colar i afegir, si es vol, la ratlladura de dues taronges. Omplir el motllo amb la barrejar  i coure’l al bany Maria al forn a 170º durant 45 minuts aprox.
( punxeu-lo amb un escuradents si surt net és que ja està).
Deixar refredar, desemmotllar i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada