AMANIDA DE BRÒCOLI





Ingredients:

1 Brócoli
2 pastanagues mitjanes
2 ous durs
un grapat de panses de corint
un grapat de pinyons o pipes de carbassa
sal
oli

Elaboració:

Tallem les branquetes del bròcoli, les petites les deixem senceres i les més grans les tallem pel mig,
pelem i tallem a daus les pastanagues.
Posem al foc una olla amb força aigua i una mica de sal, quan arrenqui el bull i posem les pastanagues i ho tapem, quan torni arrencar el bull ho deixem 1 minut i després hi afegim el bròcoli
i ho deixem coure 5 minuts o fins que estigui cuit però una mica al dente. Arribat aquest punt ho colem i ho passem enseguida per aigua freda per tallar la cocció, deixem escórrer bé l'aigua i ho posem en una safata hi reservem.

Tallem a trossets els ous durs i els escampem per sobre el bròcoli. En una paella amb una mica d'oli
saltejem les panses i els pinyons i ho posem per sobre l'amanida. Farem servir el mateix oli de fregir per amanir-ho tot.

Aquesta amanida es pot pendre freda però és molt més bona una mica tèbia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada