Espai gastronòmic de Las Pacas, amb moltes receptes, trucs i consells de cuina i salut. Amb informació d'activitats varies, festes, cursos, trobades...
PLUM CAKE DE TARONJA I PANSES
INGREDIENTS
60 gr. de panses
6 o 8 rodanxes de taronja confitada
30 gr. d'anous pelades
80gr. de mantega pomada
80gr d'oli de gira-sol
200 gr. de sucre
250gr. de farina de rebosteria
1 culleradeta de llevat químic
3 ous
1 taronja, el suc i la pell
1 copeta de rom
1 culleradeta d'essència de vainilla
ELABORACIÓ
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posarem a remull les panses. Rallarem la pell de la taronja i en traurem el suc. Tallem a daus
les rodanxes de taronja confitada i els anous, ho reservem tot.
En un bol posem la mantega, l'oli i el sucre hi ho barregem bé fins que quedi ben emulsionat, afegim els ous, un per un i quan estiguin ben integrats afegirem el suc de la taronja i l'essència de vainilla, a continuació la farina tamisada amb el llevat i ho barregem bé.
A continuació escorrem les panses i incorporem el rom de la maceració a la massa preparada.
Amb una mica de farina, enfarinem les panses, la de taronja confitada i els anous i ho incorporem tot a la massa amb moviments suaus.
Folrem amb paper de forn un motllo de plum cake (rectangular i alt), hi aboquem la barreja i
ho posem al forn 35/40 minuts. Decorem al gust amb sucre glas, rodanxes de taronja, etc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada