ESCALIVADA


INGREDIENTS
2  Pebrots vermells
2  Albergínies
2  Cebes de Figueres
1 All
Oli d'oliva
Sal

ELABORACIÓ

Encenem el forn a dalt i a baix a 200º que es vagi escalfant

Rentem bé les verdures, menys l'all, i les eixuguem amb un drap.
Ens posem un bon raig d'oli a les mans i les freguem bé per tot arreu, com si els hi féssim un massatge.

Folrem amb paper d'alumini una safata per anar al forn, hi posem a sobre els pebrots, les albergínies
i les cebes.
Ho posem al forn uns 20 minuts, hi ho anirem vigilant, la pell del pebrot i de les cebes s'anirà torrant,
girarem totes les verdures hi ho tornarem a deixar uns 15 o 20 minuts.

Passat aquest temps apagarem el forn i ho deixarem que reposi tot dins amb el forn apagat uns 10 minuts. Ho traurem del forn i quan les verdures estiguin tèbies o fredes les pelarem, veureu que les pells surten amb molta facilitat, anirem fent tires amb les verdures i les posarem en una cassoleta o un tupper, quan ho tinguem tot hi posarem l'all cru ben picadet, una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva.

Ja tenim un bon acompanyament de carns o peix, o bé com a entrant si ho poseu a sobre d'una
llesca de pa torrat amb una mica de tonyina o una anxova.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada