SALSA DE POMA


Ingredients
4 pomes golden
1 llimona
25 gr. de mantega
4 cullerades d'oli d'oliva suau
1 branca de canyella
sal

Elaboració

Netegem bé les pomes, en traiem el cor i la cueta i sense pelar-les les tallarem a trossets.
En un pot posarem la mantega, l'oli, las pomes, el suc de mitja llimona, la canyella i
un polsim de sal, ho posarem a foc lent que es vagi coent, remenarem sovint per que no s'enganxi ni es cremi, rallarem la pell de mitja llimona hi ho afegirem.
Podem canviar la llimona per taronja i està igual de bona

Quan la poma estigui ben cuita i s'hagi desfet, traurem la canyella i ho passarem tot pel passapurés
manual, és molt important NO passar-ho pel turmix per que canvia tota la textura i color de la salsa,
s'ha de fer a mà.

Es pot menjar freda o calenta, i serveix per acompanyar qualsevol tipus de carn especialment porc o ànec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada