Espai gastronòmic de Las Pacas, amb moltes receptes, trucs i consells de cuina i salut. Amb informació d'activitats varies, festes, cursos, trobades...
SALSA DE POMA
Ingredients
4 pomes golden
1 llimona
25 gr. de mantega
4 cullerades d'oli d'oliva suau
1 branca de canyella
sal
Elaboració
Netegem bé les pomes, en traiem el cor i la cueta i sense pelar-les les tallarem a trossets.
En un pot posarem la mantega, l'oli, las pomes, el suc de mitja llimona, la canyella i
un polsim de sal, ho posarem a foc lent que es vagi coent, remenarem sovint per que no s'enganxi ni es cremi, rallarem la pell de mitja llimona hi ho afegirem.
Podem canviar la llimona per taronja i està igual de bona
Quan la poma estigui ben cuita i s'hagi desfet, traurem la canyella i ho passarem tot pel passapurés
manual, és molt important NO passar-ho pel turmix per que canvia tota la textura i color de la salsa,
s'ha de fer a mà.
Es pot menjar freda o calenta, i serveix per acompanyar qualsevol tipus de carn especialment porc o ànec.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada