Espai gastronòmic de Las Pacas, amb moltes receptes, trucs i consells de cuina i salut. Amb informació d'activitats varies, festes, cursos, trobades...
CARXOFES EN CONFITAT LLEUGER
INGREDIENTS
4 Carxofes
6 grans d'all
Unes branques de julivert
Oli
Sal
Aigua
ELABORACIÓ
Netejar les carxofes treient les fulles més dures, partir les carxofes pel mig.
Posem en una cassola les mitges carxofes amb la part tallada cap a baix, hi afegim els grans d'all sencers i sense pelar, i hi posem també el julivert picat. Cobrim les carxofes amb aigua fins una mica més de la mitat, després afegim un bon raig d'oli, ha de quedar una fina capa d'oli.
Posar a foc mig i amb la cassola tapada uns 15 minuts, girar les carxofes i tornar a coure tapades uns 10 minuts més o fins que les carxofes estiguin toves i s'hagin begut l'aigua.
Una bona manera de disfrutar de la verdura.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Mmmmm!amb el m'agraden les carxofes. Demà les faré. Gracies👍😋😉
ResponElimina